Lerene-learning

Richtinggevend Kader en Dialoog

Welkom op de pagina over het Richtinggevend Kader. Hier vind je praktische informatie en een e-learning die jou uitlegt hoe het Richtinggevend kader in zijn huidige vorm werkt. We zijn namelijk hard aan de slag met de doorontwikkeling van het Richtinggevend Kader. Dit ‘nieuwe’ Richtinggevend kader wordt vormgegeven op het niveau van geaggregeerde zorgvormen, dat richting geeft aan het professioneel handelen op de duur en intensiteit van een zorgvorm.  Je vindt hier meer informatie over de gewenste doorontwikkeling. Het betekent voor nu dat we de huidige wijze blijven hanteren. We informeren je via onder meer deze website over waar we staan in de ontwikkeling.

De e-learning gaat over het werken met het Richtinggevend Kader en de Dialoog bij de inzet van jeugdhulp in de regio Haaglanden. De e-learning is voor alle professionals die gaan werken met het Richtinggevend Kader van jeugdhulpaanbieders, gecertificeerde instellingen en gemeenten. De e-learning bestaat uit 5 onderdelen die je apart kunt volgen, in je eigen tempo en op je eigen moment. Je hoort en ziet wat het Richtinggevend Kader en de Dialoog voor jouw werk betekenen. In de e-learning zitten 6 meerkeuzevragen. Je antwoorden worden niet bewaard. Veel plezier met de e-learning. 


Deze e-learning duurt ongeveer 45 minuten.

 

KLIK OP ONDERSTAANDE AFBEELDING OM NAAR DE E-LEARNING TE GAAN Mocht je een veiligheidsmelding krijgen, kun je gewoon doorklikken. Deelname is anoniem en antwoorden worden niet bewaard.
 

 

 

Naar bibliotheek

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"7","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-folder","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"213331"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":false,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Veelgestelde vragen

  • Wanneer ga ik in dialoog?

Lees alle veelgestelde vragen en antwoorden →

 

 

Contact
nieuws@sbjh.nl

Jeugdhulpregio Haaglanden bestaat uit de volgende gemeenten: Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Delft, Wassenaar, Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp, Midden-Delfland, Westland

Dit platform is een initiatief van het Programmabureau Jeugdhulp Haaglanden en het Servicebureau Jeugdhulp Haaglanden 

 
Cookie-instellingen