Direct naar:

 

 

 

 

 

Voor ouders/verzorgers

Je kinderen grootbrengen en opvoeden is meestal heel leuk. Het is ook de belangrijkste taak die je als verzorger, vader of moeder hebt. Maar het is soms ook moelijk. Als ouder of opvoeder heb je zeker af en toe vragen. Dat kan over kleine of grote dingen gaan. Gelukkig doe je het opvoeden meestal niet helemaal alleen. Je familie en vrienden, de mensen van het consultatiebureau of de school van je kind denken met je mee.

Soms heb je wat extra advies of hulp nodig. Je kan dan terecht bij een professional, van het jeugdteam van je eigen gemeente.

Misschien ben je benieuwd naar wat er uit onderzoek bekend is over opvoeden. En wil je weten hoe jij die kennis kunt gebruiken of ben je benieuwd hoe andere ouders dat doen. Op de website van het Nederlands Jeugdinstituut vind je betrouwbare informatie en praktische tips over opgroeien en opvoeden.

Maakt je je zorgen over je eigen thuissituatie of die van iemand uit je omgeving? Dan kan je voor informatie, hulp en advies terecht bij ‘Veilig Thuis’. Is er echts iets heftigs aan de hand en heb je nu hulp nodig, dan vindt je op de website van het Crisis Interventie Team telefoonnummers die je kunt bellen.

Wij vinden het in Haaglanden belangrijk dat ouders, die zelf ervaring hebben met de jeugdhulp, mee kunnen denken, praten en adviseren over het beleid en de uitvoering van de jeugdhulp. Daarom steunen wij de Oudersraad Haaglanden

 

 

 

 

 

Uit de regio

 

 

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"3","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"234344"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"dateType":"digits","showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Naar alle berichten >

 

 

Gemeenten

 

 

In de regio Haaglanden werken we met 9 gemeenten samen om goed jeugdhulp te organiseren voor kinderen en jongeren in kwetsbare omstandigheden. Wil je meer weten over wat wij belangrijk vinden voor jeugdhulp in de regio Haaglanden? Bekijk dan onze regiovisie.

 

 
 

 

Contact
nieuws@sbjh.nl

Jeugdhulpregio Haaglanden bestaat uit de volgende gemeenten: Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Delft, Wassenaar, Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp, Midden-Delfland, Westland

Dit platform is een initiatief van het Programmabureau Jeugdhulp Haaglanden en het Servicebureau Jeugdhulp Haaglanden 

 
Cookie-instellingen