Inschrijving voor de conferentie Bewogen en bevlogen van start

648 keer bekeken 0 reacties

De regionale conferentie vindt plaats op donderdag 5 oktober 2023 en begint om 9:15 uur. Net als vorig jaar zijn we te gast bij Dekker Zoetermeer. Schrijf je snel in als je er bij wilt zijn, want sommige deelsessies zitten al bijna vol!

Het jeugdhulpveld is momenteel enorm in beweging, zeker in onze regio. We worden geconfronteerd met complexe uitdagingen die alleen kunnen worden aangepakt door diverse perspectieven te betrekken: die van professionals, beleidsmakers, bestuurders, onderzoekers, docenten, schoolleiders, kennis- en opleidingsinstituten en niet in de laatste plaats van jongeren en ouders.

Programma

De aftrap van de conferentie wordt verzorgd door Onzichtbaar Den Haag met Verschrikkelijke Mooie Verhalen, storytelling door ervaringsdeskundigen die de rauwe werkelijkheid presenteren.

Sprekers in de ochtend zijn Robert Vermeiren (hoogleraar Kinder- en Jeugdpsychiatrie, directeur patiĆ«ntenzorg van Curium-LUMC en lid van het Kennisnetwerk Jeugd Haaglanden) en Marlene van Steensel (HBO-docent Social Work & Coaching, oprichter & (onderzoeks)medewerker Be4you2 en schrijver van de roman De Erfschat). 

Janine Koppers zal als dagvoorzitter alles in goede banen leiden.

Deelnemers kunnen een keuze maken uit maar liefst 25 deelsessies over uiteenlopende thema's als opvoeden tussen twee culturen, duurzaam samenwerken na scheiding, de beweging van individuele naar collectieve jeugdhulp op school en regionaal werken aan veiligheid.

Benieuwd naar het volledige overzicht van de deelsessie? Download dan hier het programma.

Aanmelden

Via de conferentiepagina van onze website kun je je aanmelden. 

Graag tot ziens op 5 oktober!

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Contact
nieuws@sbjh.nl

Jeugdhulpregio Haaglanden bestaat uit de volgende gemeenten: Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Delft, Wassenaar, Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp, Midden-Delfland, Westland

Dit platform is een initiatief van het Programmabureau Jeugdhulp Haaglanden en het Servicebureau Jeugdhulp Haaglanden 

 
Cookie-instellingen