Kennismaking met Sensa Zorg tijdens Iftar

ProfielfotoMonique van Baarle 19-05-2023
681 keer bekeken 0 reacties

Op 14 april schoven Annemiek Hartman en Yvonne Carels, contractmanagers van het Servicebureau, aan tafel bij Sensa Zorg BV voor een Iftar- maaltijd in Amsterdam. Dit is de maaltijd, die gedurende de gehele maand Ramadan wordt genuttigd na zonsondergang.  Ze voelden zich bijzonder welkom.

"We voelden ons bijzonder welkom, door samen te eten met de mensen die werkzaam zijn in Haaglanden.", zo vertellen Yvonne en Annemiek. "We spraken met name met de enthousiastste uitvoerders naast  de coördinatoren, de managers, de HR, de bedrijfsvoering en de directie. De uitvoerders vertelden ons over hun praktijk en expertise (jeugdbescherming, LVB, autisme en het verlenen van hulp vanuit een meertalige - en interculturele context), over hun werkwijzen, over de organisatie en over zichzelf. Het is toch bijzonder dat je de mensen eindelijk treft na alle online vergaderingen en je hen nu echt kan ontmoeten."

Meertalig en intercultureel werken is een belangrijk onderdeel van de visie en missie van Sensa Zorg. Daarom bieden zij zorg op maat aan, die aansluit bij de culturele achtergrond , taal en leefwereld van hun cliënten. Senza Zorg heeft ook een interculturele denkwijze, wat leidt tot respect, empathie en dialoog. Yvonne en Annemiek waren dan ook onder de indruk van de grote diversiteit van de mensen aanwezig tijdens de Iftar en de verschillen in gewoonten zoals het de recepten voor de Iftar, het tijdstip waarop je kan starten met de maaltijd, etc).

"Het eten was fantastisch, jammer genoeg moest de trein gehaald worden. We willen Sensa Zorg dan ook bedanken voor deze ‘warme’ bijeenkomst - hoewel het buiten in een grote tent plaatsvond - en voor de kennismaking met iedereen van Senza Zorg."

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Contact
nieuws@sbjh.nl

Jeugdhulpregio Haaglanden bestaat uit de volgende gemeenten: Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Delft, Wassenaar, Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp, Midden-Delfland, Westland

Dit platform is een initiatief van het Programmabureau Jeugdhulp Haaglanden en het Servicebureau Jeugdhulp Haaglanden 

 
Cookie-instellingen