Webinar Professionele ruimte en werkdruk

163 keer bekeken 0 reacties

Doe je ook mee op 7 juli a.s. vanaf 9.00 uur tot 11.00 uur? (digitaal)

Hoe ervaren professionals in de jeugdhulp hun professionele ruimte en welke invloed heeft een te hoge werkdruk op die ervaren professionele ruimte?

Onlangs is in de regio Haaglanden een professional-ervaringsonderzoek gedaan. Via een korte opiniepeiling is in beeld gebracht hoe professionals hun professionele ruimte ervaren. De tussentijdse resultaten presenteert het Kennisnewerk tijdens dit webinar. Ook gaan ze graag in gesprek over wat deze resultaten betekenen en wat mogelijke verbeteracties zouden kunnen zijn.

Aanmelden kan via deze link.

Voor meer informatie over het onderzoek kunt je hier kijken en voor vragen over de webinar kunt je contact opnemen met Suzanne Rutz (s.i.rutz@hhs.nl), onderzoeker bij De Haagse Hogeschool.

Het Professional-ervaringsonderzoek (PEO) is een halfjaarlijks korte onlinepeiling die door professionals in de jeugdhulp in de regio Haaglanden wordt ingevuld. Dit onderzoek wordt uitgevoerd in opdracht van het Transformatieprogramma Jeugd Haaglanden, met als doel om de ontwikkeling rondom het thema “Ruimte voor de professional” in beeld te brengen en te monitoren. Met de opgedane inzichten kunnen professionals, organisaties en beleidsmakers mogelijke verbeteracties initiëren.

Het Professional-ervaringsonderzoek (PEO) wordt in opdracht van het Transformatieprogramma Jeugd uitgevoerd.

Afbeeldingen

Waarderen

Reageren

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Contact
nieuws@sbjh.nl

Jeugdhulpregio Haaglanden bestaat uit de volgende gemeenten: Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Delft, Wassenaar, Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp, Midden-Delfland, Westland

Dit platform is een initiatief van het Programmabureau Jeugdhulp Haaglanden en het Servicebureau Jeugdhulp Haaglanden 

 
Cookie-instellingen