Dankzij Carlijn kreeg Robin (Schakenbosch) een Hartenhuis Award

29-03-2022
340 keer bekeken

Carlijn, een jongere van jeugdhulpinstelling Schakenbosch, heeft ervoor gezorgd dat haar favoriete hulpverlener een Hartenhuis Award van Het Vergeten Huis kreeg.

Robin Taverne is persoonlijk begeleider bij Schakenbosch. Zij kreeg in februari 2022 een Hartenhuis Award van het Vergeten Kind. Zij werd hiervoor genomineerd door Carlijn, omdat Robin een hulpverlener is waar Carlijn veel aan heeft gehad. Robin nam haar bijvoorbeeld mee naar de kinderboerderij of om ergens samen koffie te gaan drinken. ‘Deze dingen lijken misschien heel klein, maar waren voor mij grote lichtpuntjes tijdens mijn opname.’ Hoewel de medewerkers in gesloten jeugdzorg weinig wisten over anorexia, probeerde Robin haar te begrijpen. Ze ging mee naar het ziekenhuis en hield daar Carlijns hand vast. Zij was een van de weinige hulpverleners die altijd voor Carlijn was en verdient daarom erkenning voor het werken met haar hart.

Wil je meer weten waarom Het Vegeten Kind deze awards uitreikte aan juist hulpverleners die werken in de gesloten jeugdzorg? Ga dan via onderstaande link naar de website van Het Vergeten Kind.

 

Afbeeldingen

Contact
nieuws@sbjh.nl

Jeugdhulpregio Haaglanden bestaat uit de volgende gemeenten: Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Delft, Wassenaar, Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp, Midden-Delfland, Westland

Dit platform is een initiatief van het Programmabureau Jeugdhulp Haaglanden en het Servicebureau Jeugdhulp Haaglanden 

 
Cookie-instellingen