SAVE THE DATE: 5 oktober 2023, regionale conferentie Jeugdhulp Haaglanden

554 keer bekeken 0 reacties

Je kunt de datum van de volgende regionale conferentie Jeugdhulp Haaglanden nu alvast in je agenda zetten: donderdag 5 oktober 2023. Ook dit keer vindt het plaats bij Dekker sport in Zoetermeer. De inschrijving start eind augustus.

Wie al eerder een regionale conferentie over jeugdhulp in Haaglanden bijwoonde, weet wel wat er te halen valt: veel inspiratie, interactie en informatie over actuele ontwikkelingen. Ook dit jaar hopen we weer zo'n 300 professionals, managers, beleidsmakers, bestuurders en -last but not least- vertegenwoordigers van ouders en jongeren te ontvangen. In de komende maanden zullen we je via deze website op de hoogte houden van de voorbereidingen. 

Eind augustus start de inschrijving. Momenteel werken we nog aan de invulling van het programma. Er zijn nog enkele plekken in onze klankbordgroep beschikbaar. Wil je tijdens een klankbordsessie meedenken over het programma om er weer een interessante en inspirerende bijeenkomst van te maken? Laat het ons dan uiterlijk dinsdag 19 mei weten via: dit aanmeldformulier voor de klankbordgroep. 

In 2022 stond de conferentie met de titel De toekomst is nu! in het teken van de resultaten van het Transformatiefonds en de nieuwe Regiovisie Jeugdhulp Haaglanden. Een terugblik op de conferentie is te vinden in de digitale bibliotheek. En ook de verslagen van eerdere regionale conferenties en bijeenkomsten zijn te vinden in onze bibliotheek.

Afbeeldingen

Waarderen

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Contact
nieuws@sbjh.nl

Jeugdhulpregio Haaglanden bestaat uit de volgende gemeenten: Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Delft, Wassenaar, Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp, Midden-Delfland, Westland

Dit platform is een initiatief van het Programmabureau Jeugdhulp Haaglanden en het Servicebureau Jeugdhulp Haaglanden 

 
Cookie-instellingen