Inventariseren vervanging Producten Diensten Catalogus

502 keer bekeken 0 reacties

Het Servicebureau Jeugdhulp Haaglanden is bezig om een passend platform te vinden ter vervanging van de verouderde Producten Diensten Catalogus.

Belangrijke criteria hierbij zijn ondermeer dat voor lokale toegangen en verwijzers snel informatie over de wachttijden en het beschikbare jeugdhulpaanbod te vinden is en dat het eenvoudig bij te houden is. De initiatiefnemers van de platforms waarmee we momenteel mee in gesprek zijn bieden desgewenst ook de mogelijkheid om oplossingen in het voorliggend veld op te nemen. Het voordeel hiervan is dat in bepaalde situaties inzet van specialistische jeugdhulp zoveel mogelijk kan worden voorkomen en dat kinderen en gezinnen op een meer laagdrempelige manier worden geholpen. Uiteraard altijd afgestemd op de gezinssituatie. Het is de bedoeling dat het vervangende platform in samenwerking met de gebruikers ervan wordt geselecteerd en geïmplementeerd. Wij houden je op de hoogte van de voortgang. Tot die tijd is informatie over gecontracteerde aanbieders en de GI’s -zoals productbeschrijvingen en tarieven- en contactgegevens van de H10 gemeenten beschikbaar op de website van het Servicebureau Jeugdhulp Haaglanden.

Afbeeldingen

Waarderen

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Contact
nieuws@sbjh.nl

Jeugdhulpregio Haaglanden bestaat uit de volgende gemeenten: Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Delft, Wassenaar, Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp, Midden-Delfland, Westland

Dit platform is een initiatief van het Programmabureau Jeugdhulp Haaglanden en het Servicebureau Jeugdhulp Haaglanden 

 
Cookie-instellingen