Verder aan de slag op de Ontwikkeltafel

67 keer bekeken 0 reacties

Op de derde Ontwikkeltafel op 15 april -in een reeks van 10 in 2021- namen ruim 150 betrokkenen bij jeugd uit regio Haaglanden deel. Met name de jeugdhulpaanbieders waren goed vertegenwoordigd. Tijdens een kort plenair deel ging Ed Bötticher, contractmanager van het Servicebureau, in op vraagstukken

over de bestedingsruimte. Deze informatie over de bestedingsruimte is terug te vinden via documenten en Q&A's bestedingsruimte.

De meesten gingen na het plenaire deel tijdens de interactieve deelsessies op de Deeltafels met één van drie thema’s aan de slag: Aan de Deeltafel ‘Werkproces toegang’ werkten 37 deelnemers samen; hetzelfde aantal deelnemers ging in dialoog over ‘Geen kind tussen wal en schip’ en 53 namen deel aan de Deeltafel ‘Tarieven, financieel inzicht & sturing’. Het op deze wijze samenwerken aan de verdere ontwikkeling van goede jeugdhulp volgt uit de ontwikkel- en resultaatovereenkomsten die per 1 januari 2021 zijn ingegaan tussen aanbieders en de 10 gemeenten in regio Haaglanden. 

Voor meer informatie (presentaties, verslagen en de agenda 2021 Ontwikkeltafel-bijeenkomsten) ga naar Ontwikkeltafel of stuur een mail naar kees.verhaar@h10inkoop.nl.

Afbeeldingen

Waarderen

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Contact
nieuws@sbjh.nl

Jeugdhulpregio Haaglanden bestaat uit de volgende gemeenten: Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Delft, Wassenaar, Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp, Midden-Delfland, Westland

Dit platform is een initiatief van het Programmabureau Jeugdhulp Haaglanden en het Servicebureau Jeugdhulp Haaglanden 

 
Cookie-instellingen