Startbijeenkomst Ontwikkeltafel 18 februari constructief

53 keer bekeken 0 reacties

De online Startbijeenkomst Ontwikkeltafel Jeugdhulp op 18 februari vormde de aftrap van maandelijks terugkerende bijeenkomsten. Met een afvaardiging van gemeenten en aanbieders van 150 deelnemers, was de opkomst boven verwachting. 

Constructief samenwerken aan betere jeugdhulp scoorde hoog via een poll: 85% gaf aan dat dit hun belangrijkste verwachting is van de Ontwikkeltafel, die bestaat uit een plenair deel en uit zogenaamde Deeltafels, waar specifieke onderwerpen in dialoog worden uitgediept. Ook geeft de meerderheid aan bij te willen dragen aan betere samenwerking en te willen komen met oplossingen. Een mooie aftrap dus, die gevolgd wordt door reguliere bijeenkomsten op elke derde donderdag van de maand. De meeste deelnemers gingen na het plenaire deel tijdens de interactieve deelsessies op de Deeltafels met één van de vier thema’s aan de slag: Maatschappelijk Resultaat; Forensische Jeugdhulp; Corona inkoop jeugdhulp kansen & innovatie en Normaliseren vs inzet gespecialiseerde jeugdhulp. Het op deze wijze samenwerken aan de verdere ontwikkeling van goede jeugdhulp volgt uit de ontwikkel- en resultaatovereenkomsten die per 1 januari 2021 zijn ingegaan tussen aanbieders en de 10 gemeenten in regio Haaglanden.

Voor meer informatie ga naar Ontwikkeltafel of stuur een mail naar kees.verhaar@h10inkoop.nl.

 

Afbeeldingen

Waarderen

X (voorheen Twitter)

Contact
nieuws@sbjh.nl

Jeugdhulpregio Haaglanden bestaat uit de volgende gemeenten: Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Delft, Wassenaar, Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp, Midden-Delfland, Westland

Dit platform is een initiatief van het Programmabureau Jeugdhulp Haaglanden en het Servicebureau Jeugdhulp Haaglanden 

 
Cookie-instellingen