E-learning RGK gelanceerd

81 keer bekeken 0 reacties

De E-learning voor het Richtinggevend Kader is op 18 december 2020 gelanceerd. Met het Richtinggevend Kader kunnen gemeenten en jeugdhulpaanbieders het volume van de jeugdhulp voor een Verzoek om Toewijzing of een toewijzing toetsen.

Waar nodig voeren zij een dialoog over het te bereiken resultaat, de kwaliteit van de inzet en hoeveel zorg moet worden ingezet.Het richtinggevend kader is daarmee een hulpmiddel om tot een realistische klantgerichte begroting te komen. Dit gebeurt voordat een hulptraject start. De zorgbehoefte van kinderen en hun ouders is daarbij leidend. Het is hierbij de bedoeling dat gemeenten en jeugdhulpaanbieders elkaar op casusniveau vinden. Het doel is het verhogen van kostenbewust- zijn bij alle betrokkenen om zo de zorg betaalbaar te houden, nu en in de toekomst. Met elkaar geven we in via de dialoog invulling aan wat het voorliggend veld kan overnemen, wat normaliseren is en wanneer goed goed genoeg is. Ga hier naar de e-learning Richtinggevend Kader en Dialoog.

 

Afbeeldingen

Waarderen

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Contact
nieuws@sbjh.nl

Jeugdhulpregio Haaglanden bestaat uit de volgende gemeenten: Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Delft, Wassenaar, Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp, Midden-Delfland, Westland

Dit platform is een initiatief van het Programmabureau Jeugdhulp Haaglanden en het Servicebureau Jeugdhulp Haaglanden 

 
Cookie-instellingen