Verbindend platform: www.jeugdhulphaaglanden.nl 

282 keer bekeken

Op 8 april ging de vernieuwde versie van www.jeugdhulphaaglanden.nl live. Dit platform is de verbindende plek van de 10 gemeenten over jeugdhulp in Haaglanden.

Via dit platform kun je kennis vinden en delen, samenwerken en zien wat er in de regio speelt. Het is een portal tot de besloten samenwerkomgeving waar professionals bij gemeenten en gecontracteerde jeugdhulpaanbieders ondermeer informatie over de Ontwikkeltafel kunnen vinden, collega’s in de regio kunnen opzoeken en een e-learning voor het Richtinggevend Kader kunnen volgen.

Ook voor jongeren en ouders/verzorgers is er interessante informatie over jeugdhulp beschikbaar. Via het platform komen zij met één klik naar informatie in hun eigen gemeente. Verder is er een openbare ‘bieb’ met veel kennis over jeugdhulp in onze regio. Kortom de moeite waard om een kijkje te komen nemen.

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen in onze regio? Word dan nu community lid via deze link.

Servicebureau Jeugdhulp Haaglanden
< Naar alle artikelen nieuwsbrief mei 2022

Afbeeldingen

Contact
nieuws@sbjh.nl

Jeugdhulpregio Haaglanden bestaat uit de volgende gemeenten: Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Delft, Wassenaar, Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp, Midden-Delfland, Westland

Dit platform is een initiatief van het Programmabureau Jeugdhulp Haaglanden en het Servicebureau Jeugdhulp Haaglanden 

 
Cookie-instellingen