In deze nieuwsbrief ontmoeten we... Handan Yaguobi

407 keer bekeken

Ik ben februari 2020 gestart bij het Servicebureau Jeugdhulp Haaglanden als contractbeheerder. Als ervaren contractbeheerder had ik de kleine partijen onder mijn hoede en voerde ik waar nodig ook contractmanagementgesprekken met deze jeugdhulpaanbieders.

Bovendien kreeg ik extra taken ten tijde van corona, in het bijzonder rondom de introductie van de bestedingsruimte. Ik was medeverantwoordelijk voor het beantwoorden van de binnengekomen vragen in de inbox bestedingsruimte; op deze manier heb ik laten zien wat ik in mijn mars heb. Ik had bij binnenkomst wel aangegeven dat ik graag wilde doorgroeien naar de functie contractmanager en die ambitie is met open armen ontvangen. Ik ben nu contractmanager en tevens projectsecretaris van het project wachttijden/wachtlijsten. Wat mij aantrekt in mijn functie is de afwisseling. Het is vaak schakelen, en ook leuk. Als contractmanager voer ik graag gesprekken op locatie bij de jeugdhulpaanbieder. Op die manier neem ik ook een kijkje in hun keuken en leer ik hen beter kennen. Als projectsecretaris ben je de organisatorische spin in het web, het tempo is hoog, er spelen vaak te veel dingen tegelijkertijd. Het is dan ook mijn taak om daar orde in te scheppen en dat lukt aardig. Ik ga binnenkort de Training ‘Projectmanagement en projectmatig werken’ volgen om te kijken of hetgeen wat ik in de praktijk uitoefen overeenkomt met de theorie die ik krijg. Je zou normaal eerst een training of cursus volgen voordat je een nieuwe functie uitoefent, maar door de werkdruk en hectiek kunnen sommige dingen heel snel gaan in het Sociaal Domein. Ik ben zelf al vanaf 2015 werkzaam in het Sociaal Domein. Wat mij zo trekt aan jeugdhulp is de ingewikkeldheid en de complexiteit. Je bent nooit uitgeleerd, elke dag leer ik iets nieuws.

Hoe is Handan privé?

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met onze kinderen. Ik heb een dochter van 12 Muzhda (groep 8) en een zoon van 14 Erhan (3 Vwo).  Hiernaast heb ik twee konijnen en een hond Teddy (Chowchow). Om in beweging te blijven doe ik aan Zumba, ik hou van winkelen, eet graag Sushi en zeg geen nee tegen een borrel. Hiernaast doe ik ook serieuze dingen; ik zit bijvoorbeeld al drie jaar in de ouderkringvergadering op de middelbare school bij mijn zoon om op die manier op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op school. Het was best handig in coronatijd en het is altijd goed om een link te hebben met de directeur van school. 

Genoeg over mij. Ben je nieuw in de regio of wil jij je ook graag voorstellen? Laat dit dan via anja.romein@h10inkoop.nl weten. Wie weet sta jij de volgende keer in de nieuwsbrief en lees ik een stukje over jou. Trouwens ik hou van netwerken; heb je mij nog niet op je LinkedIn? Voeg me gerust toe.  Je weet maar nooit wanneer we elkaar tegenkomen en nodig hebben.

Servicebureau Jeugdhulp Haaglanden
< Naar alle artikelen nieuwsbrief mei 2022

Afbeeldingen

Contact
nieuws@sbjh.nl

Jeugdhulpregio Haaglanden bestaat uit de volgende gemeenten: Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Delft, Wassenaar, Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp, Midden-Delfland, Westland

Dit platform is een initiatief van het Programmabureau Jeugdhulp Haaglanden en het Servicebureau Jeugdhulp Haaglanden 

 
Cookie-instellingen