Even voorstellen: Cor Jansen Bedrijfsanalist/Sr. Consultant

21-07-2021
416 keer bekeken

Ik ben 64 jaar, getrouwd en woon met mijn vrouw Marrie in Heerhugowaard. Wij hebben twee dochters (30-ers) en vier kleinkinderen (2 – 11 jaar). Daarnaast hebben we de mantelzorg voor mijn 88-jarige moeder.

Voor het Servicebureau richt ik me op (reële) kostprijzen en de doorontwikkeling van de sturingsmogelijkheden om de nodige jeugdzorg voor deze regio te beheersen. Daarbij helpt een gezonde samenwerking, gebaseerd op reële tarieven, tussen de zorgprofessionals en regio gemeenten. Het Servicebureau heeft daarin een hele mooie faciliterende positie verworven (compliment!), ik geloof daarin en heb daarom de stap naar het Servicebureau gezet. 

Vanaf de decentralisaties heb ik bij gemeente Haarlemmermeer gewerkt als bedrijfskundig adviseur sociaal domein (bedrijfsvoering, administratieve lastenverlichting, control (beheersing) naar de voorzijde). Voor die tijd werkte ik in de non-profitsector op verschillende bedrijfsvoerings- en control functies. Het gaat in dergelijke functies in essentie over de wijze van samenwerken, respect, wegnemen van informatieongelijkheid én het spreken van elkaars taal (begrip). Wat ik vooral heb geleerd is dat geen organisatie hetzelfde is en dat verschillen in ‘volwassenheid’ een andere benadering vragen. Ik hoop hierin iets voor Haaglanden te betekenen.

Mijn dag is goed als we gezamenlijk naar mogelijkheden hebben gezocht om zaken (nog) beter te laten lopen en we met elkaar constateren dat we weer een stap in de doorontwikkeling hebben gezet. Ondanks coronatijd heb ik in de afgelopen weken kennis gemaakt met verschillende leuke collega’s en als we elkaar nog niet kennen hoop ik ieder bij gelegenheid te ontmoeten bij een kop koffie, ik kijk ernaar uit.

Afbeeldingen

Contact
nieuws@sbjh.nl

Jeugdhulpregio Haaglanden bestaat uit de volgende gemeenten: Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Delft, Wassenaar, Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp, Midden-Delfland, Westland

Dit platform is een initiatief van het Programmabureau Jeugdhulp Haaglanden en het Servicebureau Jeugdhulp Haaglanden 

 
Cookie-instellingen